Τηλέφωνο
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών 24 62 62 62

Επιστροφές Προϊόντων

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας θα πρέπει να το κάνετε εντός 14 ημερών, το προϊόν και η συσκευασία θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση.

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται παρά μόνο το ποσό του προϊόντος μπαίνει πιστωτικό για την επόμενη αγορά σας.

Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον αγοραστή.

Για να γλυτώσετε μεγάλες χρεώσεις από την Courier μπορείτε να βάλετε την επιστροφή να χρεωθεί στην εταιρία μας και το ποσό των μεταφορικών θα αφαιρεθεί από το πιστωτικό σας.

Πριν την επιστροφή σας, θα πρέπει να υπάρξει τηλεφωνική συνεννόηση με την εταιρία μας για τον λόγο της επιστροφής. Σε αντίθετη περίπτωση το δέμα δεν θα γίνετε δεκτό.

Το δέμα της επιστροφής θα πρέπει να τηρεί όλους τους νόμους αποστολής/επιστροφής, σε περίπτωση τιμολογίου δελτίο επιστροφής, σε περίπτωση λιανικής απόδειξης φωτοτυπία την απόδειξη αγοράς.

Μέσα στο δέμα θα πρέπει να υπάρχει χειρόγραφη σημείωση ο λόγος επιστροφής, με το ονοματεπώνυμο σας, το τηλέφωνο σας, και το όνομα του ατόμου με τον οποίο έχετε μιλήσει τηλεφωνικώς και έχει δεχτεί την επιστροφή σας.

Οι επιστροφές οι οποίες είναι με χρέωση την εταιρία μας θα γίνονται δεκτές μόνο από την Εταιρία Courier ACS. Σε αντίθετη περίπτωση το δέμα δεν θα γίνεται δεκτό.